Hallo allemaal,


Vanaf woensdag 1 juli mag je weer binnen sporten!!


Eindelijk weer sporten zoals je gewend was. Natuurlijk is buiten sporten met dit mooie weer best fijn maar straks hebben wij weer het complete aanbod aan toestellen.


Dinsdag 30 juni kan je nog buiten trainen tot 18.00 uur en daarna zijn wij gesloten om de sportschool binnen opnieuw in te richten.

Om zo goed mogelijk met de coronamaatregelen om te gaan benadrukken wij de volgende 3 punten:


Ruimte

Genoeg ruimte is belangrijk en daarom hebben wij een interne verbouwing gedaan om binnen meer ruimte te creëren. Boven zijn de kleedkamers verbouwd tot krachtzaal waardoor er beneden veel ruimte vrijkomt om alle toestellen ongeveer 2 meter uit elkaar te zetten.

Dit is goed gelukt en wij weten zeker dat jullie hier blij mee zijn. Bijkomend voordeel voor de vrije sporters is dat je nu ook tijdens bv. circuittraining altijd achterin en boven kunt trainen en zo veel meer toestellen kunt gebruiken.


Ventilatie

Ventilatie is erg belangrijk om gezond te sporten en ziekteverspreiding te voorkomen. Ons gebouw is uitermate geschikt voor deze situatie. Wij kunnen overal maximaal luchten en ventileren. In tegenstelling tot veel andere sportscholen hebben wij geen airco of luchtcirculatiesystemen. Wij kunnen de roldeuren achter en de ramen goed open zetten.


Hygiëne

Bij aankomst en vertrek kan je je handen desinfecteren of je kan plastic handschoentjes dragen. Voorlopig blijven wij wegwerp handschoentjes uitdelen maar vragen jullie wel om op den duur zelf voor goede handschoentjes te zorgen. Je ziet al veel sporters dit doen.

De toestellen worden regelmatig door ons schoongemaakt. Je kan dit zelf nog een keer extra doen bijvoorbeeld na gebruik van de cardio apparatuur.


Wij gaan weer lekker sporten in de sportschool zoals jullie gewend waren. Je hoeft niet op afspraak te komen maar gewoon wanneer het je het beste uitkomt. Diegenen die nog wat twijfels hebben kunnen op de rustige tijden komen; eind van de ochtend of eind van de middag.

De richtlijn is gemiddeld 1 persoon per 10 m2 gebouwoppervlak. In ons geval is de sportschool 1000 m2 dus dat zou uitkomen op 100 personen tegelijk. In de praktijk hebben wij dit nog nooit meegemaakt. Bij drukte is het misschien de helft dus dit is geen probleem.


Deze zomer blijven wij zoveel mogelijk open zodat iedereen kan blijven sporten.

Check het vakantierooster op onze website en Facebook.


Wij hebben er ontzettend veel zin in

Tot gauw!!


Derk en Miranda

Derks Gym


home.html